Vi har parkerat i sjuksoffan och försöker överleva det stora influensaviruset. Emellanåt lyckas vi uppbåda energi nog att lägga upp en och annan artikel på hemsidan. Helgen gick åt till att laga Greta – Carins misshandlade Skim Dex, och lite annat vårpyssel.

Trasig Greta

”Nu får du faktiskt börja laga dina sönderpaddlade kajaker själv”, sa Lars. En plastningskurs beställdes, för ”Bra Carin reder sej själv”, heter det ju ? Eller som det heter när det är dags att marknadsföra Tjejhelgen: Tjejer behöver utveckla förmågor som dom inte trodde att dom hade 😉

Osså lite gelcoat...

Det slipades och slipades och slipades…..Glasfiberväv lades på med varsamma händer. Och lite kluddande blev det när gelcoaten skulle på.

  Nästan klar...

Lite slipjobb kvar. Det kan man ju skjuta upp till i övermorgon…eller någon annan dag. Greta är hel och numer kan jag laga mina sönderpaddlade kajaker själv. Kanske läge för ett litet plastningsseminarium på Tjejhelgen i september?

krokus.jpg

Vi klämde in lite beskärning av äppelträd mellan plastningspassen. Grannarna iakttog lite förskräckt – dom vet ju inte att kriteriet för ett bra beskuret äppelträd är att:
1: Man måste komma åt att klippa gräset utan problem.
2: Trädet ska generera så få äpplen som möjligt. = Mindre fallfrukt att ta reda på på hösten när man hellre paddlar.

Johannes Paulus III med sin fjärde mus.

Johannes Paulus III, alias Poppe tog sin fjärde mus under sitt tvååriga kattliv. Han har även fångat en gräshoppa vid tidigare tillfälle. Minsann.

mtb.jpg

Helgen avslutades med en cykeltur förbi Baggensfjärden som substitut för utebliven paddling.