Snön yr runt knuten och vi planerar och laddar för vår 7:e säsong 2011. Det snickras budgetar, kassaflödesanalyser och det slipas på webshop och hemsida.
Det är tur att jag fört dagbok i form av bloggen, för annars skulle det mesta av 6 års entreprenörskap mest te sej som ett enda brus. Här kommer några vinterpaddlingar under de senaste 5 åren:

2006
Hårt vatten mellan Stavsnäs och Sandhamn
Hårt vatten mellan Stavsnäs och Sandhamn

2007
Julbordspaddling till Grinda från Norråva
Julbordspaddling till Grinda

2008
Första semmelturen 2008

En smitningstur runt Tynningö i snöfall

2009
En till lussetur och ett till julbord 😉

2010
Förra vintern tog vi semester. Sex hela veckor hade vi samlat ihop på våra fem Horisontår. Vi vimsade runt i den Andamanska sjön och samlade krafter.

Den senaste turen för ett par veckor sedan väntar fortfarande på att bli bloggad. Men bilder finns det gott om på vår Facebooksida.

I går var det vintersolstånd. Nu är det banne mej inte länge kvar tills man springer som en tok mellan kajaker och kunder på Norråva och får känna doften av Stockholms skärgård hela dagarna. I januari har jag fått förtroendet av Trackers att ta hand om en grupp som ska göra en studie- och utbildningsresa till Tanzania och Zanzibar. I mars träffas vi gärna på Vildmarksmässan. I april slår vi upp portarna på Norråva. Men som vanligt har vi öppet i världens minsta showroom om du vill kolla, klämma och känna. Vill du hellre utnyttja möjligheterna att få grejer levererade har vi generösa returvillkor i webshopen.

På torsdagkvällarna livar vi upp stämningen på Gustavsbergsbadet och har bassängkurser. Det finns fortfarande platser kvar under våren. Men inte så många 😉