Kajakkurs hos Horisont Kajak. Matcha rätt Paddelpass.
Matcha rätt kajakkurs med rätt Paddelpass hos Horisont Kajak.

Vi tänker såhär.

När vi startade Horisont Kajak 2004 visste vi inte vad vi gav oss in på. Vi visste så lite om vad vi inte kunde. Vi tyckte att vi kunde paddla kajak. Vi hade fel. Tidigt insåg vi när vi träffade duktiga paddlare och instruktörer hur mycket vi hade att lära om vi ville bli duktiga. Ju duktigare vi blivit, desto hungrigare har vi blivit på att lära oss mer. Vi har insett att det aldrig kommer att räcka. Det kommer aldrig att ta slut. Och vi är så tacksamma för det. 


Hos Horisont Kajak finner man ungefär 10 coacher som arbetar med kajakpaddling på heltid eller fritid. I företaget är fokus hela tiden att hålla ögonen öppna för mer kunskap inom kärnområdet på olika sätt och att omsätta kunskapen i praktik. Oavsett om det hittas hos Euro Paddle Pass, British Canoeing eller någon annanstans . Vi vet att det lönar sej att ställa sej på någon annans lärokurva oavsett var man befinner sej på sin egen resa. Vi vet också att det är med människor vi vill arbeta. Bygga relationer och se andras utveckling. Vi coachar alltid med #Skrattgaranti. Det brukar bli bäst så.

Samtliga instruktörer på Horisont Kajak utbyter ständigt erfarenheter kring lärande och pedagogik. När du gått hem från din kurs eller tur står vi kvar och utvärderar oss själva, vår insats och kläcker idéer om vad vi vill utveckla nästa gång. Vi tar tacksamt emot din feedback och dokumenterar våra tankar och erfarenheter samtidigt som vi delar dem organiserat med resten av våra kollegor. Det är en obligatorisk övning. Ofta inte den roligaste delen av uppdraget om vi ska vara riktigt ärliga. Men en övning som stärker oss och nästa leverans.

Det är enkelt att sälja kajakkurser. Det är betydligt svårare att leverera.

Vi hoppas att du vill ge oss förtroendet så ska vi göra vårt allra bästa för att du ska bli en duktigare kajakpaddlare eller ledare.

Ses vi?