I höstas när vi summerade säsongen mellan paddelpassen i Gysinge bestämdes datum för att fortsätta utvecklingsarbetet i instruktörsgruppen. I helgen var det dags.

Teorigenomgång

Vi inledde med ett kort teoripass.

Uteklassrum

När solen började värma flyttades klassrummet ut. Alla våra 11 instruktörer slöt upp den här gången. Det gjorde mej stolt, nöjd och glad att se alla diskutera ivrigt och engagerat.

Yngsta deltagaren

Yngsta deltagaren som får vänta lite med att ingå i instruktörsgruppen. Bengt hade med sej sin Axel. Snart stuvas han ner i Menaiens packutrymme när Bengts paddelabstinens blir för stor 😉

Nyaste medlemmen i instruktörsgruppen

Birgitta är vårt senaste nyförvärv. Idrottslärare som undervisar idrottslärare i friluftsliv.

Dagens ansvariga pedagoger

Hasse och Agda var ansvariga för dagen och hade jobbat fram ett briljant upplägg med teoretiska och praktiska övningar i en lagom mix.

Bränsle

Jag stod för kakorna, kaffet och höll butiken öppen samtidigt.

När klockan klämtade nästan 17 såg alla lagom mosiga ut och jag vet inte om det var solen eller tankearbetet som knäckt oss. Men jag är övertygad om att dagens övningar gjort oss alla till lite mer kompetenta i våra instruktörsroller och mer medvetna om att det finns hur mycket som helst att vidareutveckla.

Tack, Hasse och Agda, för att ni serverade oss lagom stora utmaningar. Och tack, Lotta, Birgitta, Stefan, Martin, Manne, P-O och Bengt för att ni dök upp med idéer och fullt engagemang. Jag ser fram emot en späckad kurssäsong.