Tillbaka från skidsemestern. Tåget gled in på Stockholms Central på söndagsmorgonen och en knapp timme senare stormade vi in i vårt lilla hus till katternas förtjusning. Lite mat i kattmatskålarna, en intensiv uppackningsfas projektledd av ordningsfascisten Jäderström och en tvättmaskin på gång senare, tyckte vi att en söndag kan man ju inte slösa bort på ordningsfrågor. Ungarna cyklade iväg till kompisar och vi lastade på kajakerna på biltaket. I hamnen mötte oss Bengt.

Bengt med sin nya Cyprus

Vi tog en kort runda ut på Baggensfjärden och tog rast vid ett öde torp. När Bengt packade upp sina äggmackor njöt vi av våra medhavda morötter…

Lunch

En kort tur på inalles två och en halv timme kändes helt lagom för att komma tillbaka hem och ladda om tvättmaskinen och ta itu med lite jobb som låg och väntade. Sen fick vi finfrämmande av Jocke och Ulrika som kom upp till Huvudstaden för att hämta hem ett gäng kajaker till Uddevalla. När Jocke och Ulrika kommer och hälsar på saknas aldrig samtalsämnen, vilket resulterade i en sen kväll med mycket kajaktjat.