Små saker kan vara stora. Stora saker kan vara små. Det handlar nog mest om betraktelsesätt.

Så här på vårkanten trillar det in nyheter hos oss på Horisont Kajak. Vi är stolta och glada över att ha Ivalu från Arrow Kayaks i sortimentet.

Vi testade och granskade i söndags. Det var inte svårt att fatta beslutet att lasta på henne på MYSan för vidare transport till Värmdö.


Foto: Pelle Hammarström på Nynäs Kajak

Hon surfade glatt både små och lite större vågor. Inte helt överraskande var hon extremt lätt att rolla. Eftersom hon är byggd på Cobrafabriken i Thailand, tillsammans med Neckys kajaker är byggkvalitén och finishen svår att klaga på. En elegant dam med lite temperament skulle man kunna säga om man vill vara lite personlig. Och det blir man lätt med Ivalun. Att få kombinera henne med Black Light Sharp One var en fröjd.

Välkommen att prova. Om du vågar. Risken är stor att du blir med en ny kajak.

En till nyhet i sortimentet är Handpresson. Privat har den funnits i fikaluckan ett tag, men nu finns den att köpa i webshopen.

Det har väl inte undgått trogna bloggföljare att vi är svaga för fika 😉 Micke har dessutom lovat att innan säsongen är till ända ska han ha rollat med handpresso. Med Ivalu blir det löjligt enkelt, och jag lovar att publicera bild- och/eller filmbevis när bedriften är utförd.

Ja just det – just nu får man ett paket kaffe med 25 pods om man slår till på en Handpresso.

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]