Vi har tagit oss till Wales igen och det årliga symposiet som hålls av Nigel Dennis på Anglesey, den sista utposten innan Irland. Vi får suga i oss av en enorm kompetens hos alla de duktiga coacher som finns här, jag vågar nog lova att det är världseliten av havspaddlare som har kommit hit.

Salt: Vi har hunnit med kurser i ”Incident Managenment” och simmat mellan klippor med kajaken och räddat ”medvetslösa” kapsejsade paddlare (och spelat medvetslösa), samt guppat runt i tidvattenrejsen. Saltvattnet tränger ut genom öron och näsa när dagen är slut och musklerna värker medan humöret är på topp. I morgon börjar 4 star training…

Surt: 4 star training gjorde vi förra året när vi var här, men systemet är i förändring och de 4 stjärnorna innehåller nu andra rekvisit för att inneha dem, varför vi får göra den på nytt. Men vi tankar på mer kunskap och lämnar 5 star training till nästa år…Det finns två saker britterna är mästare på har vi erfarit. Paddling visste vi redan. Byråkrati har vi förstått är en mästerskapsgren man tar på allvar.

Sött: Sara från Escape och Lars festar på alla brittiska/walesiska efterrätter de kan finna. Och dom är många….Vi andra sippar på ölen under kvällstid och hinner med massor av kajaktjat.

Bilder kommer….Vi har lite fullt upp med att hålla i paddlarna, bara 😉