Här kommer ett sammandrag från senaste månaden med de mest lästa inläggen.
 • En till Hjälpinstruktör.
  Postat den Wednesday, September 23rd, 2009 i Händelser – Comments: (3)
  Pressen var tung. Men Agda bestämde sej för att gå upp på Hjälpinstruktörsexamen och ha KUL. Och kul hade hon. Det vet jag, för jag var i närheten och examinerade andra kandidater. Hennes skratt och plask hördes över hela Stendörrens naturreservat.  Jag minns när vi tränat på ”förfärliga” och ”aktiva” styrtag, (hittar man inte just dom begreppen i kajaklitteraturen kan jag förtydliga att det är ”förliga” och ”akterliga” styrtag) höger- vänster- och handrollar, och på att rotera inte bara båten utan den där jäkla bålen oxå.
 • Horisonthelg
  Postat den Sunday, September 27th, 2009 i Övrigt – Comments: (0)
  Det börjar dra sej mot lågsäsong. Då passade vi på att samlas runt köksbordet på Apelvägen och frossa i goda historier, en ganska vegetarisk buffé, lite vin och otäcka mängder äppelkaka.Det var Bengt, Manne, P-O, Agda, Charlotta, Martin, Axel, Lars och jag. Charlotta ”skulle bara” spela fiol i Örebro först, men anslöt lite andfådd lagom till efterrätten.
 • Snart…
  Postat den Thursday, September 10th, 2009 i Övrigt – Comments: (1)
  …ska jag blogga. Men först blir det mer jobb. Under tiden bjuder jag på Champinjonfylld färsk pasta med spenat, sparris, broccoli, vitlöksskott och gruyère. Det mumsade jag och Ulrika på för någon vecka sedan.
Om du gillar vÃ¥r blogg – prenumera gärna pÃ¥ rss-flödet i högerkanten 😉