Här kommer ett sammandrag från senaste månaden med de mest lästa inläggen.
 • Horisont c/o Allt för Sjön och Vildmarksmässan
  Postat den Thursday, January 28th, 2010 i Övrigt – Comments: (0)
  Den 6-14 mars flyttar vi tillfälligt in till Stockholmsmässan och bullar upp med så många modeller vi kan frambringa.Direkt från fabriken serverar vi årets nyheter Neckys Looksha Elite för dom som har lite mer bråttom och Eliza för dom som söker en liten, behändig kajak.Vi hoppas att du kommer och tjatar kajak med oss!
 • Koh Hai – Koh Lao Liang och tillbaka till Ton Sai
  Postat den Thursday, January 14th, 2010 i Övrigt – Comments: (2)
  Koh Hais lugna lunk och vita stränder fick ge vika för lusten att upptäcka. Vi tog sikte på Koh Libong, eller Koh Talibon som kartan ville att den skulle heta.Vi hade läst oss till att här fanns sjökor och bara ett par resorts. Det passade oss alldeles utmärkt. Vi hade börjat skönja ett mönster i vädret, och bestämde oss för att göra den drygt 15 km långa överfarten på morgonkvisten för att undvika den mesta vinden som brukade komma blixtsnabbt på eftermiddagen.
 • Necky Eliza – en alldeles partisk beskrivning.
  Postat den Tuesday, January 26th, 2010 i Övrigt – Comments: (1)
  Nä, jag tänker inte ens låtsas att det här är en opartisk recension av Eliza. Däremot har jag gjort mitt bästa för att den ska vara saklig och väl genomtänkt.Eliza i rotationsgjuten polyeten (PE) är en av de modeller som Necky sålt flest av på den svenska marknaden. Från och med i år kommer den i kompositmaterial (glasfiber) och under vår semester, tre veckor i Thailand, hade jag nöjet att få att paddla henne.
Om du gillar vÃ¥r blogg – prenumera gärna pÃ¥ rss-flödet i högerkanten 😉