Här kommer ett sammandrag från senaste månaden med de mest lästa inläggen.
 • Ett skutt närmare Paradiset.
  Postat den Wednesday, December 16th, 2009 i Turer – Comments: (12)
  Vi flydde Koh Lanta. Det var inget för oss. Vinden hade lagt sej och vi skuttade de 15 kilometrarna över öppet hav mot Koh Hai, eller Koh Ngai som kartan vill att ön ska heta. Överfarten krävde två badstopp och ett jordnötsstopp. Vi tycker båda att det går trögre att paddla här. Det är nog värmen, tror vi.
 • Kajaktest i Paddling
  Postat den Tuesday, December 8th, 2009 i Övrigt – Comments: (1)
  I brevlådan för några dagar sedan ramlade tidningen Paddling ner. Den innehöll en massa intressant men jag fokuserar gärna på kajaktesten av ”min” kajak. Alltså en likadan då… jag är ju väldigt glad i ”min”. Samtidigt skoj att läsa andra åsikter.http://paddling.nu/Mina tankar om Rockpool Alaw Bach: Trygg och stabil i all möjlig busig sjö.
 • Thailandsäventyret har börjat.
  Postat den Sunday, December 6th, 2009 i Övrigt – Comments: (6)
  En kort uppdatering från södra Thailand. Vi landade i Bangkok vansinnigt tidigt på torsdagsmorgonen och tog en taxi till Chonburi där vi hade en Chatham 17 och en Eliza som väntade på oss. Neckys kompositkajaker tillverkas ju på Cobrafabriken och det passar ju sjusärdeles bra när man ska åka på semester med lite stil.Det tog något dygn innan vi löst transporten.
Om du gillar vÃ¥r blogg – prenumera gärna pÃ¥ rss-flödet i högerkanten 😉