Var är vi och vart ska vi?

I helgen var det dags för den sedvanliga summeringen av Horisontåret. Och en avspark för nästa säsong, såklart. Något decimerade p g a illasinnade räkor som däckat Agda och Micke i magsjuka satte vi i på lördag morgon mot Eriks sommarhem i Roslagen.

Tänkajobb

Det blev en hel del tänkajobb och massor med nyttiga diskussioner. Vi vände och vred på många stenar och snackade om säsongen som varit och om hur vi vill ha det säsongen som kommer. Personlig utveckling, kundorientering, logistik och skrattgarantier i en skön blandning. Alla var fortfarande rörande överens om att hos Horisont Kajak ska man bli varmt och vänligt bemött och gå därifrån med ett leende på läpparna eller inombords.

Fika

Erik såg till att vi fick fantastisk mat och härligt fika.

Horisont Kajak är ute och paddlar

Vi fick till lite paddling tillsammans. Det är ju liksom på vattnet vi trivs bäst, allihopa. Till och med Lotta vecklade ner sin kropp med tillhörande gravidmage i sjunde månaden i kajaken och paddlade med.

Lördag kväll i oktober

Tillbaka på fastlandet konstaterade vi att det blir en fin nästa säsong. Nästa H2O-tur är i  slutet av oktober och sedan rullar det på, bara isen håller sej borta. I maj kör vi första Clapotis och i juni går första Bris. H2O-turerna fram till juni är spikade och resten av kursprogrammet blir klart runt årsskiftet. Men nu ska jag packa. Om några dagar åker jag till Kroatien och paddlar. Innan dess ska många saker vara klara. Men det är ju livet. Att se fram emot nästa spännande utmaning.

I bilen på väg hem konstaterade jag för mej själv att det är en schysst tradition. 2008 drog vi till Gysinge och testade strömmande vatten i kombination med utvecklingsarbete, 2009 gjorde vi samma sak, 2010 tillbringade vi vår Tillsammansaktivitet med bassängpedagogik och inomhusövningar och förra året hade vi en helg tillsammans i Stockholms södra skärgård.

Tack, Lars, Bengt, Hans, Gittan och Lotta för era kloka synpunkter, idéer och ert engagemang. Och tack Erik för den härliga maten och det varma välkomnandet.