Förra helgen samlades större delen av instruktörsgänget för att fräscha upp och förnya kunskaperna kring våra kurser och aktiviteter.

Gittan och  Bengt

Äntligen fick vi komma ut på vattnet. Vi har ju byggt om kurserna inför säsongen och två helt nya kurser har kommit till världen. Dels Förarintyg med Kajakfokus och dels Knop, som förbereder dej inför en examination i Blått Paddelpass.

 

DSC_6232

Vi klurade över instruktionspunkter, inlärningsstilar och tekniker. Vi satt böjda över våra kalendrar och insåg att säsongen är kort om man ska klämma in många roliga aktiviteter. I år ska vi gästspela på West Coast Water, hos Kanotföreningen Öresund, vi åker till Wales, Grönland och Kroatien. Kanske blir det ett par instruktörsutbildningar på några Stockholmsföreningar. Nytt för i år är att vi kör kvälls- och morgonpaddlingar från Gustavsbergs Hamn i samarbete med det mysigaste gymmet på Värmdö, Body Joy. Men mest av allt håller vi ju till på Norråva och runt omkring i Stockholmstrakten. Förutom att utforska mer av vår härliga skärgård i Stockholm med H2O, drar vi till västkusten i Påsk och till Åland i sommar. Vi slutade att planera vid årets julbordspaddling. 2015 fick vänta. Nu fokuserar vi på 2014.

 

DSC_6385

Det är inte så elakt som det ser ut. Bengt och jag har en överenskommelse. Vi får putta runt varandra närsomhelst. Ett bra incitament att hålla rollen fräsch i alla lägen. Men vi gör det bara på varandra, så det finns ingen anledning att vara orolig 😉 Och just här dissekerade vi just låga stöd, så det passade ovanligt bra att försöka välta Bengt här.

Lågt stöd i kajak

I slutet av april flyttar vi ut från Gustavsberg och världens minsta showroom till Norråva. Vi ser fram emot en grym säsong 2014. Du är välkommen. Alltid.