Fredag eftermiddag. Av med diskhanskarna och i torrdräkten. Man kan ju tro att paddelkompisar är svårt att få tag i en vardag, men det blev bingo 🙂
Ulrika kom från Uddevalla på väg till Point 65s återförsäljarträff och sitt möte med HBB-juryn för att få sin Blå Bandet-paddling vederbörligen godkänd.

baggen001.JPG

P-O jobbar hemma på fredagar. Jobba hemma kan ju betyda olika saker…. Men vi sladdade in på hans gårdsplan och sjösatte medan vi kände oss lite lagom busiga.

baggen005.JPG

Ulrika fick prova Alaw Bachen och såg inte olycklig ut för det.

baggen004.JPG

Vi fick allt väder. Vind, regn, hagel, osså lite sol. Vi paddlade från Västra Ekedal mot Baggensstäket förbi Skogsö kyrkogård. Ett fint ställe att vila på när det är dags.

baggen011.JPG

Men vi passade på att njuta så mycket vi bara kunde. Delselius minibiskvier satt fint.

baggen014.JPG

baggen016.JPG

baggen015.JPG

baggen012.JPG

Lördag morgon mötte jag upp kunder ute på Norråva som ville provpaddla och kolla på lite Rockpoolar och NDK Explorer och Romany LV. Dessutom skulle Fredrik Bode och Lasse Sandberg låna stranden för att leda BKK-tur under helgen.

norrava015.JPG

Fredrik kan inte vara allvarlig som vanligt.

 norrava018.JPGSS

Lasse laddar för en tung uppgift 😉

Söndagen gick åt till pysselprojekt. Horisont har nu flyttat in i ett alldeles eget kontor på Apelvägen för vintern, och slipper ockupera köket, vardagsrummet och lite varstans.