I helgen var det Vildmarksmässa. Jag använde lördagen till den aktiviteten, stoppade in Axel och hans polare i bilen, samtidigt som Ulrika från Upplevelsebolaget i Uddevalla vek in sej i vår lilla Renault Clio. Ulrika skulle berätta om sin HBB-paddling i somras i Utemagasinets regi, och hon visade bilder som fick en att minnas förra sommaren och längta till nästa. Det blev en himla massa tjat med kända och okända och på det hela taget en trevlig dag. Lars besökte mässan i en timme, ändrade sej och stack ut och paddlade med Stefan.
Under söndagen hann vi med lite kajakförsäljning och administrativt pyssel. Det har redan börjat droppa in bokningar på både kajakhyra och kurser när vi öppnar i maj. Sen tog utebehovet över och vi äntrade våra cyklar och tog en tur runt Farstalandet. Man kan ju konstatera att paddling är betydligt renare och obetydligt blötare 🙂

Prickig

cykel_baggen_lars.jpg

En tacksamhetens tanke över att få bo nära vattnet. Förra veckan befann jag mej på andra sidan av just den här strandlinjen och gjorde svanarna sällskap.

Baggen

Det har inte blivit mycket cyklat de senaste fyra åren så det pustades och frustades friskt i Värmdöskogarna under söndageftermiddagen. Om jag ska orka busa runt på Symposiet i Wales i maj vill det till att jobba på flåset. I kväll blir det yoga och på fredag bär det av ut mot Möjaskärgården över Påsk.