För precis ett år sedan drog nästan hela Horisontstyrkan upp till Gysinge för att få känna på strömmande vatten. I år kunde vi inte låta bli att göra samma sak.
bengt

Bengt hade längtat länge. I bakgrunden gör sej Manne och Agda klara.

manne_agda

po-1

P-O slängde sej i och lajade med Chatham 16.

manne

Manne gled ner i Romany Lv:n.

Gysinge är fiffigt för oss lite fega havskajakister för nedanför de gamla bropelarna finns ingen sten och vattnet strömmas sådär lagom mycket. Inga farligheter och lagom så att vi fick svettas lite. Vill man komplicera tillvaron lite så backar man bara in eller ut.

gysinge2
Foto: P-O Norling

Vi passade på att summera det här året och kasta nyfikna blickar på nästa. I de gamla brukslängorna sov vi ganska enkelt och hann med att konferera en hel del. Horisont Kajak har växt i år. Våra instruktörer har växt och vi har blivit fler. Inför nästa säsong har vi redan nya upptåg och idéer på gång.

gysinge
Foto: P-O Norling

Vi passade på att lyxa med bortalagat på värdshuset.

alla

Bengt filmade och Lars fotade medan vi andra roade oss 😉

Gysingetur med HorisontKajak from Bengt Allebrink on Vimeo.

Gysingeturen del2 med Horisontkajak ca 15min from Bengt Allebrink on Vimeo.

alla-1
Laguppställningen från vänster: Agda, Manne, P-O, Bengt, Carin och Hasse. Lars fotade. Vi saknade Martin, Stefan och Charlotta den här gången.

Hem kom vi på söndagskvällen med förvissning om träningsvärk i magen och lite vatten kvar i örongångarna och bihålorna. Det är fascinerande hur mycket kreativitet det sprutar ur en grupp människor om man tillsätter en dos vatten, några leksaker, humor och kamratskap.