När jag hämtade tidningen i morse låg där två glada överraskningar.

Babs

Babs hade använt en av sina dåligt-väder-dagar att plita ner några handskrivna ord på ett vykort från sin resa runt Nya Zealand. Jag blev sådär barnsligt glad över hälsningen och det kändes att den här dagen kan bara bli toppenbra. Babs kämpar med hårda vindar, grym, slukande surf och elektroniska pryttlar som inte vill funka som det är tänkt. Men när man ser hennes bilder förstår man att det är värt varenda sandflugebett. Hu, vad jag saknar henne. Men hon kommer garanterat ha massor av rövarhistorier att berätta när hon kommer hem!

Skimfärger

Det låg ju två glada överraskningar i lådan. Här är den andra. Gelcoatprover från Skim. Så genialiskt. För vem kan egentligen avgöra hur en RAL-färg ser ut i verkligheten från en färgkarta eller ett foto?

Då återstår bara att svälja den sista slurken med kaffe, dra på regnjackan och sätta sej i bilen och köra iväg till plugget där jag vickar som fritidsfröken några veckor. I kväll vankas ayurvedisk massage som belöning för något jag säkert förtjänat – osäker på vad 😉