Vi träffade Erik B för några år sedan på en kurs med Nigel Foster. Sedan dess har vi snackat om att paddla mer tillsammans men aldrig fått ändan ur landån. I går var det i allafall dags.  Steff brukar kalla Erik för ”Mannen som samlar på kajaker”, och det stämmer nog. Vad jag vet har han nog tröskat igenom sisådär en fem-sex modeller på några år. Just idag satt han och myste i en Alaw.

Manne

Manne Foto: Bengt Allebrink

Manne och Bengt offrade sej och ställde sej bakom kamerorna. Lars offrade sej och höll sej framför ;-). Han brukar ju få stå bakom, så den här gången  linslusade han sej rejält. Vi andra höll till längre ut med glasfiberbåtar bland de rena vågorna, lååångt från de vassa klipporna.

Alla foton är Bengts förtjänst:

Lars i Chatham 16

Lars i Chatham 16

Lars i Chatham 16

Lars i Chatham 16

Lars

Lars

Pelle Hammarström

Pelle Hammarström

Pelle och Carina har ju nästan sina hemmavatten vid Torö, så de stod och väntade på oss när vi sladdade in på parkeringen vid Örudden. Vi lekte några timmar. Vattnet var lagom mjukt och lufttemperaturen var nog behagliga 3-5 grader. Innanför torrdräkten var det varmare än så…Ljuset var fantastiskt vid solnedgång och i lä av tallskogen en bit från vattnet avslutade vi med en fika. När vi ställde MYSans kylare norrut konstaterade Lars och jag för säkert hundrade gången sedan vi träffades för nio år sedan att vi haft en fin utedag. Igen.