Nu får det vara nog med basillusker sa vi, och bokade bord på Grinda Värdshus för att åtminstone få en liten paddeltur i kroppen under påskhelgen. Vi hade mest fixat, snickrat och fejat för att få i ordning inför säsongen i butiken ute på Norråva.

 Greta i snöskrud

Våren bestämde sej för att spela oss ett litet spratt, och snön föll ymnigt när vi drog upp persiennerna på morgonen. Lars tittade ynkligt på mej och konstaterade att han nog skulle bli kvar hemma i sjuksängen.

Vinkeln!

Som tur var mötte Anna och Fredrik upp som avtalat. Extra glada när jag ansträngde mej lite extra för en schysst kameravinkel.

Fredrik är alltid redo.

En lugn paddling senare och vi (i allafall Fredrik) var redo för att inta Grinda Värdshus och deras brunchbuffé.

Grinda Värdshus

Laxmacka

Kallt.

 

brunch_1.jpg

Varmt.

Kladdkaka

Efter.

Tre timmar tog det. Oj, så mycket vi åt. Och pratade. Och skrattade 🙂

Inspektion av Grindas nya toasystem.

Eftersom Grinda har fått nytt komposterbart toasystem måste vi ju självklart inspektera.  Vi vände tillbaka med märkbara problem att få på kapellen över de stinna magarna och tröstade oss med att nu är det snart sommar, och med mindre kläder så kan man låtsas bort just den problematiken, i allafall 🙂 

Ny vinkel.

Fler vinklar. Lite mer fågelperspektiv, den här gången.

Fotograf

Med balansövning samtidigt.

 Blåsippan

Det som såg ut att bli en tur i det lite ruggigare slaget blev en fin vårtur med god mat och en hel del vårkänsla. Vi kom från Norråva stärkta i uppfattningen att man ska aldrig fälla ner persiennen och somna om när det ser illa ut.