Vi är så glada över att äntligen fått tillgång till Gustavsbergsbadet för att hålla bassängkurser. Efterfrågan var stor, och kurserna blev fullbelagda på nollkommanix. Bengt var med och dokumenterade senaste tillfället.

Vi försöker möta varje deltagare på deras nivå och möta deras behov. Varje tillfälle spänner därför över t ex evakuering, kamraträddning, flottöruppgång, stöttningsteknik eller eskimåsväng på ett eller flera sätt. Allt utifrån förutsättningar och målbild.

Torrpaddling. Låga stöd igen...

Martin och Lars kör torrövning och låga stöd.

Lars instruerar låga stöd.

Martin in action.

Martin i vattnet och Manne från bassängkanten. Simhallspersonalen brukar fråga ”hur långt vi ska paddla ikväll” när vi dyker upp på torsdagskvällarna.

Joakim i full koncentration.

Det bådar gott inför utesäsongen!

Christer

Hmmm, ska den där lilla kudden kunna hjälpa till?

Martin och Andreas

Kan det vara en analytiker som jobbar med en likadan?

Annelie och Lars

Nej, jag släpper INTE, tycker Annelie 😉

Lars och Andreas

Man kan använda en boj, en bryggkant eller…varför inte en badleksak, för att öva sin höftrörelse. Minsann.

Fullt fokus :-)

Fokus. Koncentration.

Uppåner!

….och där var det dags.

Birgitta

Birgitta jobbar på sina höga stöd.

Hasse funderar och analyserar.

Hasse funderar, lyssnar och analyserar. Intressant och utmanande att få jobba med olika inlärningsstilar och anpassa instruktionerna till varje individ.

...och scullar!

Vi har igen ”rollgaranti” på våra kurser. Allt beror ju såklart på vilka mål man ställt upp och egna förutsättningar samt vad man har med sej i bagaget sedan tidigare.  Men när Birgitta och Hasse gick hem med varsin roll i bagaget efter 25 minuters instruktion känns livet fint.

När Lars och jag rattade MYSan hemåt efter den obligatoriska summeringen av kvällens övningar konstaterade vi (återigen) att utan Manne, Martin, Bengt, P-O, Charlotta, Agda, Ludde, Stefan eller Hasse, skulle vi stå oss slätt. Vi lär oss av varandra och av våra deltagare hela tiden. Det är liksom summan av kardemumman i Horisont.

På torsdag tar vi nya tag med ett gäng ledare från Friluftsfrämjandet i Värmdö. Ska bara gräva fram kajakerna ur den senaste snödumpen först! Ludde är redan ute och skottar 😉