En inte helt främmande fråga att ställa till en som försöker livnära sej på sitt paddelintresse. Jag har två standardsvar. 1) Jag försöker komma ikapp. 2) Jag paddlar. I helgen har jag försökt göra både och. Lite hemmapyssel under lördagen och lek i sjön tillsammans med Albinobengt på söndagen.

På väg till jobbet

Bengt och jag bor på varsin sida av Ösby Träsk. En fin liten sjö som en gång varit förbunden med Östersjön. Det tar 10 minuter från dörren till att det är sjösatt och klart.

 Albinobengt

När jag kom fram satt Bengt och väntade i sin albinomenai.

Bengt i sin Menai

Vi körde några varv. Inte runt sjön utan runt våra egna axlar. Bengt satte en Butterfly Roll för första gången och jag fick köra vår nya Qaanaaq. Den initiala stabiliteten var fnissigt låg, men slutstabiliteten var riktigt fin. Med en Qaanaaq på kroppen är det bara att vara tacksam för ett brett ärsle och en låg tyngdpunkt 🙂

Paddelnördar

Jag tror vi hade tur att mentalsjukhusen har lagts ner. Annars hade nog risken varit stor för en tvångsintagning.

Vi rullade hem, var och en till sitt, och jag kröp ner hos en fruktansvärt förkyld Lars i soffan och kollade in ”Pacific Horizons” och ”Rolling with Dubside” medan mörkret sänkte sej över Apelvägen. I morgon ska jag sno ihop lite Korv Stroganoff till ”mina” 90 dagisbarn på en förskola i närheten. Osså ska jag försöka komma ikapp lite till.