Packlista när du paddlar kajak

H2O

TILLSAMMANS HAR VI ROLIGARE

Många vill paddla tillsammans, men har inte alltid personer i närheten som paddlar lika gärna. Hos oss finns möjligheten att hänga på.

 

Vi tror att du upptäckt hur mycket det finns att utforska när det gäller din kajak, kamratskap och vår miljö.Vi tror att du gillar att hänga med kul kajakpolare i kul miljöer.Vi erbjuder turledning och organisation samt logistiska lösningar för att göra kajaklivet lite roligare.
Vi begränsar antalet paddlare på varje tur för att skapa en trevlig och kamratlig atmosfär där vi har möjlighet att se alla och göra turen enkel och bekväm.För att vara med i H2O bör du vara nyfiken på att utveckla din paddling.Du betalar för de olika arrangemangen i förhållande till vår kostnad.En vandrarhemstur med en övernattning kommer i runda slängar kostar 700:- och en helgtur i tält sisådär 500:- En dagstur går loss på 300:-. Ett seminarium eller en workshop håller vi någonstans mellan 150-300 kr beroende på om vi bjuder på fika eller behöver använda material eller har kostnader för lokal.

Har du ingen kajak? Det får du hyra hos oss. Bara medlemmar i H2O får hyra våra glasfiberkajaker. Du får välja mellan c:a 15 olika modeller från Necky och SeakayakingUK (NDK). Självklart kan du även välja att hyra en kajak i PE. Medlemmar i H2O har 50% rabatt på kajakhyra i samband med turer.

Vi har delat upp verksamheten i H2O i olika nivåer för att paddlingen ska bli njutbar för alla. Har du gått den eller de kurser som rekommenderas för varje nivå vet vi att vi har en homogen grupp kunskapsmässigt. Då kan vi leverera en tur som alla i gruppen har förutsättningar att uppskatta.

Alla turer, alla aktiviteter och all samordning ligger på vår Facebookgrupp H2O.

FÖR MEDLEMMAR