Privatlektion i kajak

KAJAKTURER

Dagstur till Gällnö

Dagstur till Gällnö

PADDLA MED OSS TILL GÄLLNÖ

På lagom avstånd för en dagspaddling ligger mellanskärgårdens genuina pärla Gällnö By. Inte nog med det. Här har man slagit upp en alldeles förträfflig bar i anslutning till handelsboden, och vi förförs av den enkla och rustika menyn som inspirerats av svenska och sydeuropeiska smakupplevelser.

Den här turen kan du följa med på även om du inte har paddlat så mycket tidigare. Är du en paddelräv får du självfallet också följa med, men tempot anpassar vi till den mer ovana paddlaren.

Datum:
Den här turen gör vi på begäran. Är ni ett sällskap på minst 4 personer, eller för den delen, vill betala för 4 personer är ni varmt välkomna att kontakta oss för att komma överens om ett datum som passar.

Tid: 10.00 – 17.00

Det här ingår: Guide, kajak med tillhörande utrustning, lunch och en skärgårdsupplevelse utöver det vanliga.

Pris: 1 500:-/person.

Följ med på en flerdagars kajaktur

2-DAGARS KAJAKTUR
Följ med oss i mellanskärgårdens myller av öar, kobbar och skär. Under två dagar paddlar vi havskajak och undersöker naturområden, djurliv och fåglar, samtidigt som lägerliv och bekvämt tältliv kryddar tillvaron. Om du letat efter en kajaktur ”All Inclusive” så har du hittat den här.

Läs mer

H2O

Paddla med H2O och Horisont

TILLSAMMANS HAR VI ROLIGARE

Många vill paddla tillsammans, men har inte alltid personer i närheten som paddlar lika gärna. Hos oss finns möjligheten att hänga på.
Läs mer om vårt nätverk H2O här.