Horisont har fått en ny medarbetare!

Inte så långt från Nordens Ark hittade hon oss. Lite trött efter en lång simtur över Nordsjön fick hon vår uppmärksamhet. Efter en kort förhandling om anställningsvillkor kom vi överens om att Sally blir crew-medlem hos Horisont.

Eftersom Sally gjorde entré under vår årliga #Tjejgrej, fick hon hänga med på våra aktiviteter. Pia hade aldrig varit på Nordens Ark, och Ulrika och jag såg fram emot ett nytt besök. Vi var nästan de enda besökarna och hade grym tur och fick vara med när Pallaskatterna, Vildhästarna, Snöleoparderna och Amurleoparderna fick mat. Vi fick till och med sitta på fyrhjulingens flak när Amurtigern lekte 60-meterslopp med oss. När den sträckte sej på bakbenen mot stängslet var vi alla tacksamma för att vi befann oss på varsin sida om det. Vilka bjässar och vilken skönhet vi fick uppleva! Ett besök på Nordens Ark kan verkligen rekommenderas, och nu när jag varit där på sommaren och hösten, konstaterar jag att lågsäsong is da shit.

Vi prickade in ett finvädersfönster och stack ut på Stigfjorden i solgasset.

Sally trivdes och fastän vi träffade på några andra sälar valde hon att hänga med oss. Vi tror att hon redan har fått smak för finfika ;-). En av Sallys arbetsuppgifter hos Horisont kommer att vara operativt ansvarig för public relations. Hon vill absolut ha många kompisar på Facebook, och lovar att rapportera från såväl Stockholms skärgård som Grönland, Västkusten och andra kul ställen. Hitta henne här:  

Ikväll ska hon få vara med på Bassängkurs. Kanske rapporterar hon några hemligheter därifrån?