Det var Erik Bs förtjänst att vi hamnade vid Björkvik i dag. Lite trötta i mössan ställde vi upp i snålblåsten för ett par timmars lekande vid sandstränderna vid Björnö Naturreservat på Ingarö. De flesta av oss hade slarvat lite med läggtiden i går kväll, då vi körde en after work på Apelvägen med massor av tjat, goda ostar, schyssta charkuterier och bubbelvin. Det blev en del snack om kommande mässor, eftersom vi ska delta i Allt för Sjön, Vildmarksmässan och Kajakdagarna. Det ser dessutom ut som om vi inte kan hålla oss från Anglesey i vår heller.
Uppställningen i morse var Lars, Martin, Bengt, jag också Erik förstås. Vi snurrade runt och fångade några småsurfar. Pinsamt sköt vi riktigt dåliga foton.

Eliza - som numera kallas för Froggan.

Eliza - som numera kallas för Froggan.

Kanske kan det bli ett litet filmklipp, då Erik monterat på en filmkamera på sin Explore S. Vi ska bara förhandla fram vad som får visas och vad som kostar lite mutpengar.
Tack, Erik för att du gav oss en liten putt i rumpan så vi fick komma ut i friska luften. Och tack för fint sällskap, allihop. Tur att man har villiga lekkamrater 🙂