Bassängkurs i Stockholm

BASSÄNGKURS

Vi är ganska bra på att lära ut roll. Det säger våra kunder. Det tycker vi nog själva också om vi ger sjutton i den klädsamma ödmjukheten för en liten stund. Vi har tränat på hur vi smartast ska transferera vår kunskap till dej i mer än 10 år nu. Om du vill lära dej rolla så är du varmt välkommen. Vi är ganska säkra på att vi kan hjälpa dej. 

OM KURSEN

UTRUSTNING

TID – PRIS – PLATS

Vi använder havskajaker av premiumkvalitet (Seakayaking UK) och rekommenderar att du lär dej din första roll med hjälp av Grönlandspaddel. Fortsätt sedan med Europaddel så att du har en stabil roll med just den paddeln du vanligtvis paddlar med. Vi hjälper dej med olika tekniker och olika verktyg men inte utan att du har kul.

Du får:
Minst en instruktör/fyra deltagare. För det mesta har vi större instruktörstäthet. Alla deltagare har varsin kajak under passet.
Förkunskapskrav:
Du måste kunna simma.

Vi kommer att – utifrån deltagarnas önskemål – träna på:

  • Eskimåsväng, såväl den första som den 35:e
    Det spelar ingen roll om du har en … roll eller om du vill lära dej en ny typ, en ny variant eller förfina den du har.

Din plats är personlig. Du kan inte ersätta dej själv med någon annan om du av någon anledning inte kan delta vid något tillfälle.

Du behöver ha med dej:

–  Baddräkt/badbyxor

– Handduk

– Eventuellt cyklop eller näsklämma/simglasögon om du känner behov av det. Behöver du köpa näsklämma är det bara att du hör av dej i förväg så kirrar vi det.

– Eventuellt t-shirt/överdel och tajts

PRESENTKORT

Vill du ge din vän en eller flera rollar? Vill du ge hen tre torsdagar med #Skrattgaranti? Då kan du köpa ett Presentkort på Bassängkurs här.

Under vintersäsongen 2021/2022 står det än så länge skrivet i stjärnorna om och i såfall var och när vi erbjuder Bassängkurser. Vi klurar på olika upplägg men än så länge är inget klart så håll utkik här och på vår Facebooksida.

2019
14/11, 21/11, 28/11 Roll FULLBOKAD
2020
30/1, 6/2, 13/2 Roll FULLBOKAD
20/2, 27/2, 5/3 Roll FULLBOKAD
12/3, 19/3, 26/3 Roll FULLBOKAD
2/4, 16/4, 23/4 Roll FULLBOKAD

Pris:
2 290:-
 inkl kajak och tillbehör för alla tre tillfällena. Roll/Eskimåsväng

Tid: 19.15-21.30

Allmänna villkor

Gustavsbergsbadet ligger nära busshållplatsen i Gustavsbergs Centrum. Från Slussen tar det 25 minuter med buss nummer 474 som går ofta. Här finner du vägbeskrivning.

Bilderna är från 9 års samlade Bassängkurser hos Horisont Kajak i Gustavsbergsbadet.  

VILKEN ROLL VILL DU HA?

Vilken roll vill du ha?

Vilken roll vill du ha? På våra Bassängkurser hjälper vi dej dit. Välkommen!

Publicerat av Horisont Kajak den 14 december 2016