Helgen har gått åt till årsmöte och medlemsmöte i den ideella föreningen Nordisk Instruktörslicens för Havspaddling. NIL pysslar ju med att examinera havspaddlingsinstruktörer. Åtta examinatorer som träffas för att utveckla verksamheten och klura på nya idéer. Vi skrynklade ihop pannorna, skrynklade ut dem igen, diskuterade övergripande mål och gnetade ner oss i hur ett väl genomfört akterroder bör se ut. Bland annat. Stefan hade bokat in oss på, för oss Värmdöbor, närbelägna Graninge Stiftsgård. Vi delade stället med ett oändligt antal konfirmander. Jag är tacksam över att få ta del av alla klokskaper som Stefan, Hasse, Håkan, Lena, Mats, Tommy och Andi besitter.

Utsikt från Graninge Stiftsgård

Utsikt från Graninge Stiftsgård

Utsikten mot Baggensfjärden är nästan obeskrivligt vacker. Mobilbilden gör den inte alls rättvisa, men när jag kom ner till frukost i morse sprakade en brasa i ena hörnet av rummet och isen hade precis lagt sig. Med den starten kunde dagen inte gå fel. Det gjorde den inte heller. Nu sitter jag här med en smoothie i näven, lyssnar på musik och smälter intrycken från helgen. Gôtt.

2 Comments

  1. P-O 1 februari, 2009 at 19:15 - Reply

    Visst är det vacket på Baggen!! Igår kväll bjöd fjärden oxå på makalöst vackra vyer….speciellt sittandes i en kajak. Tack för ”snacket” vid stranden, Carin. På vägen hem kändes vattenytan ”sträv”. Och under natten frös Baggen! Må gott allihop och njut av vår vackra Jord, var ni än befinner Er!

  2. carin 1 februari, 2009 at 19:53 - Reply

    Ja, du drog verkligen en vinstlott, P-O, som fick vara ute och paddla i allt det vackra.

Leave A Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.