Kajakkurs i Wales

Om kursen

Vi fortsätter att åka till Wales.Vi fortsätter att förtrolla svenska paddlare med tidvatten, vackra miljöer och utmanande förhållanden. Och vi älskar det.

I år kör vi en kurs i vår och två kurser i höst. Vår ”huscoach” James Stevenson gör oss aldrig besviken med sina många år som kajakinstruktör och uppfinningsrikedom för att tillfredsställa sina kunder. Vi gillar att jobba med  James, och som deltagare blir du coachad av såväl Carin och/eller Lars som James. 

Coach: James Stevenson och Carin Green och/eller Lars Jäderström Horisont Kajak

För att vara med i vår och på den ena kursen i höst bör du ha en 3* sea eller ett Blått Paddelpass i sikte att få ut maximalt av kursen. För att hänga på den första veckan i oktober, behöver du vara nyfiken och ha kunskaper som vi snackar om och säkerställer innan. 

Tidigare erfarenheter har visat på behovet att ha en ”vilodag” under kursen. Här kommer du att få välja om du vill följa med på en vandring i Snowdonia eller omgivningarna runt Holy Island eller ge dej ut på egna äventyr. Du kan också välja att lägga upp fötterna i soffan om du behöver det såklart.

Viktigast av allt är dock att vi uppfyller vår Skrattgaranti. Den gäller alltså även globalt när Horisont Kajak är ute i stora världen.

Pris för 6 dagar, varav 5 dagar på vattnet: 7 500:-

Resa & Bo

Boende och resa ordnar varje individ själv. Det vanliga när vi är ute och reser tillsammans är att vi hyr en eller flera lägenheter med självhushåll och delar på kostnaderna. Vi hänger på Anglesey i Norra Wales. Flyg till Manchester är smidigt. Hyrbil brukar deltagarna dela på från Manchester. Ju tidigare en bokar, desto lägre blir ju konstnaden för flygresan. Vi brukar ha en Facebookgrupp som fungerar alldeles utmärkt som samordningsverktyg.

Vid bokning betalar du hela beloppet omgående. Ingen återbetalning görs vid avbokning.

Ja, vad säger du? Ska du hänga med till världens schysstaste playground för havspaddlare i höst?

Antal deltagare: max 6 på varje kurs

Tid & Plats

Datum för 2018:

VÅR:
6 dagar varav 5 dagar på vattnet.
Start: 29 april
Slut: 4 maj
Max 6 platser

BOKA


HÖST:
För den som vill upptäcka Norra Wales lite lugnare och försiktigare:
Start: 7 oktober
Slut: 12 oktober
Max 6 platser – FULLBOKAD

BOKA DITT WALESÄVENTYR


För den som har en 3* eller Blått Paddelpass:
Start: 14 oktober
Slut: 19 oktober
Max 6 platser – FULLBOKAD

BOKA


Utrustning

Du behöver ha med fullständig utrustning för paddling i 12-gradigt vatten. Det innebär torrdräkt, hjälm, paddel och kapell. Och allt annat som hör till förstås.