WALES 2017-07-17T16:44:49+00:00
Kajakkurs i Wales

Om kursen

Vi fortsätter att åka till Wales.Vi fortsätter att förtrolla svenska paddlare med tidvatten, vackra miljöer och utmanande förhållanden. Och vi älskar det.

I år kör vi en kurs i april och en i oktober. Våra ”huscoacher” Nick Cunliffe och James Stevenson gör oss aldrig besvikna med sina många år som kajakinstruktörer och uppfinningsrikedom för att tillfredsställa sina kunder. Vi gillar att jobba med  Nick och James, och som deltagare blir du coachad av såväl Carin, Lars och Nick som James, beroende på om du bokar April eller Oktober. 

Coach: James Stevenson eller Nick Cunliffe och Carin Green och/eller Lars Jäderström Horisont Kajak

För att åka bör du ha en 3* sea eller ett Blått Paddelpass i sikte att få ut maximalt av kursen. I April avslutar vi kursen med en British Canoeing 3* sea assessment.

Viktigast av allt är dock att vi uppfyller vår Skrattgaranti. Den gäller alltså även globalt när Horisont Kajak är ute i stora världen.

Pris för 5 kursdagar: 6 500:-

Resa & Bo

Boende och resa ordnar varje individ själv. Det vanliga när vi är ute och reser tillsammans är att vi hyr en eller flera lägenheter med självhushåll och delar på kostnaderna. Hyrbil brukar deltagarna dela på från Manchester. Vi brukar ha en Facebookgrupp som fungerar alldeles utmärkt som samordningsverktyg. Totalkostnaden för resan inklusive bilhyra, flygbiljett (bygger på att man bokar tidigt förstås), mat, boende och kurskostnad har historiskt sett landat på c:a 10 000.

Vid bokning betalar du hela beloppet omgående. Ingen återbetalning görs vid avbokning.

Ja, vad säger du? Ska du hänga med till världens schysstaste playground för havspaddlare i höst?

Antal deltagare: max 6 i April och max 8 i Oktober

Tid & Plats

April:
5 kursdagar
Start: 24 april 2017
Slut: 28 april 2017

Vi hänger på Anglesey i Norra Wales. Flyg till Manchester är smidigt.

Oktober: FULLBOKAD
5 kursdagar
Start: 16 oktober 2017
Slut: 20 oktober 2017

Utrustning

Du behöver ha med fullständig utrustning för paddling i 12-gradigt vatten. Det innebär torrdräkt, hjälm, paddel och kapell. Och allt annat som hör till förstås.

  1. (Obligatoriskt)
  2. (Obligatoriskt)
  3. (Obligatoriskt)
  4. (Obligatoriskt)
  5. (Obligatoriskt)
  6. (giltig e-postadress behövs)
  7. (Obligatoriskt)
  8. Du kommer att få ett mej med en länk för att betala din kurs med bankkort. När betalningen är gjord har du din plats reserverad på kursen.
 

Boka kajakkurs