GRUNDLÄGGANDE SÄKERHET OCH RÄDDNINGSTEKNIK

Vi har hjälpt Svenska Kanotförbundet att ta fram kursinnehållet i GSRT, så många organisationer kan behöva utbilda sina ledare i att göra rimliga riskbedöminingar och att inhämta grundläggande grundläggande orientering i teori och praktik för att kunna hantera säkerhet i samband med såväl kajak- som canadensarpaddling i skyddade vatten.

Kanske tycker du som rektor i en skola som vill ge möjligheter för skolans elever att paddla kajak eller kanot på friluftsdagen att dina lärare/funktionärer ska ha en god möjlighet att skapa säkerhet och trygghet för eleverna? Kanske arrangerar du konfirmationsläger där kanot- eller kajakpaddling erbjuds? Kanske är du scoutledare utan formell utbildning i hur man barngrupper på vattnet?

Kursen är till för dig som vill få en bred och praktisk kunskap om säkerhet vid paddling av kajak och kanot. Teori blandas med praktik. Under kursen får du arbeta med räddningsövningar i kanot och kajak samt riskanalyser och säkerhetstänk. GSRT krävs för den som vill bli examinator inom Svenska Kanotförbundet.

Kursen är 8 timmar och målgruppen är enskilda paddlare och ledare som tar hand om grupper i paddling.

BOKA

Grundläggande säkerhet och räddningsteknik ger vi för organisationer som vill utbilda sina ledare. Kontakta oss för datum som passar just er organisation.

Pris: 1850:-

Datum:

3 augusti 2018
6 augusti 2018 FULLBOKAD

BOKA GSRT


MEJLA OSS