BCU 4 star 2017-02-08T10:48:29+00:00
4 star training
BCU 4 star training

BCU 4 star

Vi fortsätter att åka till Wales. Vi fortsätter att förtrolla svenska paddlare med tidvatten, vackra miljöer och utmanande förhållanden. Och vi älskar det.

I år kör vi en kurs i april och en i oktober. James Stevenson gör oss aldrig besvikna med sitt goa humör, sina många år som kajakinstruktör och sin uppfinningsrikedom för att tillfredsställa sina kunder. Vi gillar att jobba med James, och som deltagare blir du coachad av såväl Carin, Lars som James.

För att åka bör du ha en 3* sea eller ett Blått Paddelpass för att få ut maximalt av kursen. Viktigast av allt är dock att vi uppfyller vår Skrattgaranti. Den gäller alltså även globalt när Horisont Kajak är ute i stora världen.

Pris för 5 kursdagar: 6 500:- Boende och resa ordnar varje individ själv. Det vanliga när vi är ute och reser tillsammans är att vi hyr en eller flera lägenheter med självhushåll och delar på kostnaderna. Hyrbil brukar deltagarna dela på från Manchester. Vi brukar ha en Facebookgrupp som fungerar alldeles utmärkt som samordningsverktyg. Totalkostnaden för resan inklusive bilhyra, flygbiljett (bygger på att man bokar tidigt förstås), mat, boende och kurskostnad har historiskt sett landat på c:a 10 000.

Vid bokning betalar du hela beloppet omgående. Ingen återbetalning görs vid avbokning.

Ja, vad säger du? Ska du hänga med till världens schysstaste playground för havspaddlare i höst?

KURSEN

April:
5 kursdagar
Start: 25 april
Slut: 29 april

Start: 25 april
Slut: 29 april

Pris: 6 500:-

Boka kajakkurs